Aaron Stone

Aaron Stone Desen Animat Online in Romana

Desenul Animat Aaron Stone iti este oferit dublat sau subtitrat pe site. Toate episoadele sunt disponibile mai sus.

Aaron Stone este o serie de aventuri live-action, cu o singură cameră, creată de Bruce Kalish. Inițial difuzat cu lansarea Disney XD pe 13 februarie 2009. A fost prima serie originală care a fost difuzată în rețea.

Seria este despre un adolescent pe nume Charlie Landers, care este înscris pentru a deveni omologul din viața reală a avatarului său de renume mondial Aaron Stone din jocul video fictiv Hero Rising. Seria stele, de asemenea, David Lambert, Tania Gunadi și J. P. Manoux. Spre deosebire de majoritatea spectacolelor live-action ale Disney, Aaron Stone are un ton mai întunecat, cu o poveste complexă.

Producția pentru primul sezon a avut loc în perioada 2 iunie-19 decembrie 2008. Primul sezon a fost difuzat pe Disney XD în perioada 13 februarie-27 noiembrie 2009. Pe 5 Mai 2009, Disney a anunțat că serialul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon. Kelly Blatz a confirmat prin contul de Twitter că producția pentru al doilea sezon a început pe 22 iunie 2009.

Pe noiembrie 11, 2009 la un Live Ustream chat cu J. P. Manoux, Tania Gunadi și Bruce Kalish, a fost anunțat că Aaron Stone nu va fi reînnoit pentru un al treilea sezon, cu cel de-al doilea sezon fiind ultima. Motivul dat a fost că Disney XD a luat decizia de a pune mai mult accent pe programarea live-action, care se bazează în primul rând pe comedie. Acest anunț a fost făcut înainte ca primul sezon să fie încheiat în Statele Unite. Un total de 14 episoade au fost produse pentru al doilea sezon care a avut premiera pe 24 februarie 2010. Ultimele 8 episoade rămase au început să fie difuzate pe 16 iunie și s-au încheiat pe 30 iulie 2010. Începând cu 2012, Disney XD a întrerupt difuzarea reluărilor lui Aaron Stone în Statele Unite.

Status Desen: Ended

Durata: 30 min

Anul:

TMDb: 8.3

Canal:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *