Casa Foster Pentru Prieteni Imaginari

Casa Foster Pentru Prieteni Imaginari Desen Animat Online in Romana

Desenul Animat Casa Foster Pentru Prieteni Imaginari iti este oferit dublat sau subtitrat pe site. Toate episoadele sunt disponibile mai sus.

Foster ‘ s Home for Imaginary Friends este un serial de televiziune animat care a fost difuzat din August 2004 până în mai 2009 pentru un total de 79 de episoade în șase sezoane. Premisa se bazează pe o întrebare simplă: într-o lume… unde trăiesc prieteni imaginari, ființe tangibile, ce se întâmplă cu acei prieteni Când copiii cresc? Sunt abandonați sau trăiesc?

Potrivit lui Craig McCracken, ei vin la Foster, desigur! O casă pentru prietenii imaginari ai căror copii i-au depășit, Foster ‘ s este un loc în care prietenii pot trăi împreună până când sunt adoptați de un copil care are nevoie de ei. Spectacolul îl urmărește pe Mac, un băiat timid și creativ de 8 ani, al cărui prieten imaginar Bloo este dat afară din casă de mama sa și forțat să vină în direct la Foster. Mac nu vrea ca Bloo să fie adoptat de un alt copil, așa că este de acord că Bloo nu va fi dat spre adopție, cu condiția ca Mac să vină să-l viziteze în fiecare zi. Natura egoistă și răutăcioasă a lui Bloo este opusul complet al lui Mac și, împreună, cele două provoacă tot felul de haos în toată casa.

Status Desen: Ended

Durata: 30 min

Anul:

TMDb: 7.6

Canal:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *