Cow and Chicken – Vaca si puiul

Cow and Chicken – Vaca si puiul Desen Animat Online in Romana

Desenul Animat Cow and Chicken – Vaca si puiul iti este oferit dublat sau subtitrat pe site. Toate episoadele sunt disponibile mai sus.

Cow and Chicken este un serial de televiziune animat american creat de David Feiss pentru Cartoon Network. Seria urmărește aventurile suprarealiste ale unei vaci, numită Cow, și fratele ei de pui, numit Chicken. Ele sunt adesea antagonizate de “tipul roșu”, care se prezintă ca diverse personaje pentru a le înșela. Târziu în seria a alerga, personajele I. M. Nevăstuică și ir Babuin, care au fost parte a seriei recurente segment, eu Sunt Nevastuica, s-au dat propria lor jumătate de oră de serie cu același nume.

La fel ca laboratorul lui Dexter și alte serii Cartoon Network din anii 1990, pilotul original a apărut ca un episod al proiectului animat shorts showcase ce desen animat!, creierul lui Fred Seibert, atunci-președintele Hanna-Barbera. Seria Cow and Chicken a fost difuzată pentru prima dată pe Cartoon Network din 15 iulie 1997 până în 24 iulie 1999, cu reluări difuzate în mod proeminent în rețea până în aprilie 2006. Reluările sunt redate pe Boomerang, care sunt evaluate TV-Y7. Serialul a fost nominalizat la un premiu Emmy în 1996 și 1998.

Status Desen: Ended

Durata: 6 min

Anul:

TMDb: 7

Canal:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *