Di-Gata Defenders – Aparatorii DiGata

Di-Gata Defenders – Aparatorii DiGata Desen Animat Online in Romana

Desenul Animat Di-Gata Defenders – Aparatorii DiGata iti este oferit dublat sau subtitrat pe site. Toate episoadele sunt disponibile mai sus.

Di-Gata Defenders este un serial de televiziune animat Canadian de acțiune / aventură, science fiction, fantasy creat de Greg Collinson cu Nerd Studios și Nelvana Entertainment. Acest spectacol este evaluat C8 în conformitate cu sistemul Canadian de clasificare TV. Serialul are în prezent 52 de episoade și difuzează Saga Ethos din toamna anului 2007. În America de Nord, acest spectacol este difuzat pe Teletoon în Canada și pe Fox network 4Kids TV block din iulie 28, 2007. Pe plan internațional, serialul este difuzat pe Cartoon Network pentru Australia, Maori Television pentru Noua Zeelandă, serialul este difuzat și pe Astro Ceria pentru Malaezia, Hero TV pentru Filipine începând cu 3 noiembrie 2006 și Jetix pentru Marea Britanie începând cu 25 August 2007 și Kix! pentru Marea Britanie începând cu 29 septembrie 2008. Este difuzat pe Disney XD în Olanda.

Seria urmărește călătoriile și aventurile a șase copii adolescenți, parte a unei organizații numite apărătorii Di-Gata. Misiunea lor ca eroi este de a apăra RaDos împotriva facțiunilor rele.

Vizualizari: 1304

Genul: Sci-Fi & Fantasy

Director:

Status Desen: Ended

Durata: 30 min

Anul:

TMDb: 8

Canal:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *