Favorite Comments (0)
Good Luck Charlie – Bafta Charlie

Good Luck Charlie – Bafta Charlie Desen Animat Online in Romana

Desenul Animat Good Luck Charlie – Bafta Charlie iti este oferit dublat sau subtitrat pe site. Toate episoadele sunt disponibile mai sus.

„Good Luck Charlie” este un serial de televiziune american care a avut premiera pe Disney Channel pe 4 aprilie 2010. Seria a fost creată de Phil Baker și Drew Vaupen, care doreau să creeze un program care să atragă întreaga familie, nu doar copiii. Se concentrează asupra familiei Denver, Duncans, care încearcă să se adapteze la nașterea celor patru și cinci copii ai lor, Charlotte “Charlie” Duncan și Toby Duncan. În fiecare episod, Teddy Duncan realizează un jurnal video care conține sugestii despre viața familiei și adolescenței lui Charlie. Teddy încearcă să-i arate lui Charlie ce ar putea experimenta atunci când va crește în jurnalul video pentru referințe viitoare. Fiecare jurnal video se termină cu Teddy și folosește sintagma sinonimă „Noroc, Charlie”.
Printre alte decizii, directorii au inclus scene axate pe adulți și au schimbat numele seriei din „rău” în „dragoste”, „Teddy” și, în cele din urmă, „Good Luck Charlie” pentru a se asigura că serialul poate atrage toți membrii familiei. „Good Luck Charlie” a avut premiera în SUA Disney Channel pe 4 aprilie 2010. A avut premiera în Canada pe 5 aprilie 2010, în Regatul Unit și Irlanda pe 14 mai 2010 și a avut premiera în Australia și Noua Zeelandă pe 23 iulie 2010. „Good Luck Charlie” a fost reînnoit pentru al doilea sezon, a început producția în august 2010 și a avut premiera pe 20 februarie 2011. Acesta este un film original de Crăciun Disney Channel original, adaptat de la titlul „Good Luck Charlie”, este Crăciunul! Producția a început în martie 2011 și a avut premiera în decembrie 2011.

Status Desen: Ended

Durata: 23 min

Anul:

TMDb: 8

Canal:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *