LazyTown – Oraselul Lenes

LazyTown – Oraselul Lenes Desen Animat Online in Romana

Desenul Animat LazyTown – Oraselul Lenes iti este oferit dublat sau subtitrat pe site. Toate episoadele sunt disponibile mai sus.

LazyTown este un program de televiziune pentru copii islandez-American cu o distribuție și echipaj din Islanda, Regatul Unit și Statele Unite. A fost creat de Magnús Scheving, campion la gimnastică și CEO al LazyTown Entertainment, care joacă și el în spectacol. Interpretat inițial în limba engleză, spectacolul a fost dublat în mai mult de o duzină de limbi și difuzat în peste 100 de țări.

Un total de 52 de episoade din LazyTown au fost produse din 2004 până în 2007, pentru primul și al doilea sezon al emisiunii. În SUA, LazyTown a fost difuzat inițial pe Nickelodeon și Nick Jr.; în 2011, PBS Kids Sprout a câștigat drepturile de difuzare a seriei. Turner Broadcasting System Europe a achiziționat compania LazyTown Entertainment în 2011 și a comandat un al treilea sezon al seriei care va fi livrat la sfârșitul anului 2012, care a avut premiera pe 6 aprilie 2013, în Marea Britanie.

Începând cu 2012, LazyTown difuzează pe rețeaua internațională preșcolară Turner Broadcasting, Cartoonito, și este distribuit de Turner Broadcasting System Europe.

LazyTown a generat mai multe proiecte spin-off, inclusiv producții de scenă și un program TV pentru copii mai mici numit LazyTown Extra.

Vizualizari: 1218

Genul: ComedyFamily

Director:

Status Desen: Ended

Durata: 30 min

Anul:

TMDb: 6.3

Canal:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *