Myriad Colors Phantom World

Myriad Colors Phantom World Desen Animat Online in Romana

Desenul Animat Myriad Colors Phantom World iti este oferit dublat sau subtitrat pe site. Toate episoadele sunt disponibile mai sus.

Nenumărate Phantom World / Phantom World subtitrări online gratuite – nu-ți vine să crezi tot ceea ce vezi sau tot ce nu poți vedea de fapt. În Musaigen no Phantom World, fantomele ființelor simțitoare care au rupt zidul dintre iluzie și realitate se plimbă sub ochii oamenilor obișnuiți. Originea lor este încă necunoscută și doar câteva persoane le pot vedea – până când bomba din clădirea de cercetare a companiei explodează și răspândește un virus care afectează creierul oamenilor și le permite să vadă fantome.

Persoanele cu abilități speciale sunt responsabile pentru sigilarea fantomelor în cauză. Haruhiko Ichijou (Haruhiko Ichijou) este un vânător de fantome. Deși nu foarte bine. El și colegul său Mai Kawakami au o mulțime de cunoștințe inutile, deviază întotdeauna de la subiect, iar capacitatea de a sigila Fantome este destul de lentă, astfel încât clubul de vânătoare de fantome din academie are cele mai slabe note Pentru a deveni mai puternici, au recrutat noi coechipieri și au dezvoltat noi abilități, toate pentru a face față fantomelor din jur și a dezvălui misterul din spatele exploziei din clădirea de cercetare a companiei Alayashiki.

Status Desen: Ended

Durata: 24 min

Anul:

TMDb: 8.1

Canal: , , ,

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *