Favorite Comments (0)
Scooby-Doo! Mystery Incorporated

Scooby-Doo! Mystery Incorporated Desen Animat Online in Romana

Desenul Animat Scooby-Doo! Mystery Incorporated iti este oferit dublat sau subtitrat pe site. Toate episoadele sunt disponibile mai sus.

Scooby-Doo! Mystery Incorporated este a unsprezecea încarnare a serialului de animație Scooby-Doo al Hannei-Barbera, și prima încarnare care nu este condusă pentru prima dată sâmbătă dimineața. Serialul este produs de Warner Bros.Animation și Cartoon Network și a avut premiera în Statele Unite pe Cartoon Network pe 5 aprilie 2010, următoarele 12 episoade continuând, și primul episod re-airing, pe 12 iulie 2010. Seria S-a încheiat pe 5 aprilie 2013 cu două sezoane și cincizeci și două de episoade, cu un total de 26 de episoade pe sezon.

Mystery Incorporated revine la primele zile ale lui Scooby și ale bandei, când încă rezolvă mistere în orașul lor natal, deși face multe referințe la încarnările anterioare ale francizei, nu în ultimul rând printre ele multe cazuri și creaturi din Scooby-Doo original, unde ești tu!. Episod de episod, seria are o limba-in-obraz de abordare a clasice Scooby-Doo formula, cu din ce în ce mai bizare tehnologie, competențe și scenarii care compun fiecare personaj negativ poveste, și un spin diferit pe celebrul “amestecul copii” citat la sfârșitul fiecărui episod. Contrastând tăios cu acest lucru, cu toate acestea, sunt două elemente care nu au fost folosite într-o serie Scooby-Doo înainte: un format de serie cu un arc de poveste în curs de desfășurare oferind multe elemente de complot întunecate care sunt tratate cu seriozitate aproape totală, și dramă relație în curs de desfășurare între personaje.

Scooby-Doo si Echipa Misterelor

Status Desen: Ended

Durata: 22 min

Anul:

TMDb: 7.3

Canal:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *