Favorite Comments (0)
The Cramp Twins – Gemenii Cramp

The Cramp Twins – Gemenii Cramp Desen Animat Online in Romana

Desenul Animat The Cramp Twins – Gemenii Cramp iti este oferit dublat sau subtitrat pe site. Toate episoadele sunt disponibile mai sus.

Gemenii crampe este un serial animat britanico-American creat de caricaturistul Brian Wood. Spectacolul a fost produs în asociere cu Cartoon Network Europe. Este vorba despre Lucien crampe și Wayne crampe, gemeni nu atât de identici care trăiesc cu mama lor obsedată de igienă și tatăl lor obsedat de Vest în orașul fictiv Soap City. Personalitățile lui Wayne și Lucien se ciocnesc și rareori se înțeleg. Wayne are un prieten pe nume Dirty Joe, care deține o groapă de gunoi, iar vecinul Wendy Winkle are o pasiune pentru el, dar el o urăște. Profesorul lui Wayne și Lucien este domnișoara. Hillary Hissy. Prietenii lui Lucien includ Tony Parsons și Mari și Luke Harrison.

Primul sezon a avut premiera în Marea Britanie în septembrie 2001 pe Cartoon Network și pe 2 februarie 2002 pe CBBC pe BBC One și a atins o popularitate ridicată în rândul copiilor. Primul sezon s-a încheiat pe 21 iunie 2002. Un al doilea sezon a avut premiera în toamna anului 2003. Sezonul 2 s-a terminat în 2003. Sezonul 3 a început în 2004 și sa încheiat în 2005. Sezonul 4 a început în 2006 și s-a încheiat în același an, dar încă se difuzează în Marea Britanie. Spectacolul este în prezent licențiat la Cartoon Network. De asemenea, a arătat în unele părți ale Africii

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *