The Mummy: The Animated Series – Mumia

The Mummy: The Animated Series – Mumia Desen Animat Online in Romana

Desenul Animat The Mummy: The Animated Series – Mumia iti este oferit dublat sau subtitrat pe site. Toate episoadele sunt disponibile mai sus.

The Mummy: The Animated Series este un serial de televiziune animat produs de Universal Animation Studios pentru a valorifica succesul mumiei.

A avut premiera pe Kids ‘ WB! În rețeaua BM din 29 septembrie 2001. Acesta este stabilit cândva între 1920 și 1934. Personajele și intriga au fost derivate din film, dar seria nu ar putea replica succesul său, eforturile de a o aduce în concordanță cu lumea reală caracteristici au fost aproape inexistente, ca, de exemplu, Lacul Titicaca este descris ca ambele puma-cap în formă și ca fiind găsit sub ruinele de la Macchu Picchu. Calitatea slabă a animației a dezamăgit fanii filmului cu efecte speciale. Acesta a fost retooled și rescris Mumia: secretele Medjai pentru al doilea sezon, care a început la 15 februarie 2003. Deși calitatea este considerată a fi îmbunătățit între primul și al doilea sezon, spectacolul nu a reușit să găsească o audiență și a fost anulat pe 7 iunie 2003. Reluări ale emisiunii difuzate pe Toon Disney. Întreaga serie a fost lansată pe DVD în America R1 în trei volume pe 22 iulie 2008.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *