The Spectacular Spider-Man – Aventurile lui Spider-Man

The Spectacular Spider-Man – Aventurile lui Spider-Man Desen Animat Online in Romana

Desenul Animat The Spectacular Spider-Man – Aventurile lui Spider-Man iti este oferit dublat sau subtitrat pe site. Toate episoadele sunt disponibile mai sus.

Spectaculosul Spider-Man este un serial de televiziune animat american bazat pe personajul super-erou publicat de Marvel Comics și dezvoltat pentru televiziune de Greg Weisman și Victor Cook. În ceea ce privește tonul și stilul, seria se bazează în primul rând pe poveștile originale ale lui Stan Lee și Steve Ditko, cu un echilibru similar de acțiune, dramă și comedie, precum și un cadru de liceu. Cu toate acestea, de asemenea, tinde să utilizeze materiale din toate epocile alergării comicului și din alte surse, cum ar fi seria de filme și benzile desenate Ultimate Spider-Man.

Spectaculosul Spider-Man a avut premiera pe 8 martie 2008 în timpul blocului de programare Kids’ WB al CW și a primit aprecieri critice. Serialul a difuzat cel de-al doilea sezon pe rețeaua Sora Marvel, Disney XD în Statele Unite și și-a încheiat rularea pe 18 noiembrie 2009, primind, de asemenea, o atenție critică pozitivă. Deși a fost planificat un al treilea sezon, seria a fost anulată înainte de începerea producției.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *