Transformers: Animated

Transformers: Animated Desen Animat Online in Romana

Desenul Animat Transformers: Animated iti este oferit dublat sau subtitrat pe site. Toate episoadele sunt disponibile mai sus.

Transformers Animated este un serial de televiziune animat japonez/American bazat pe linia de jucării Transformers. Serialul a debutat pe Cartoon Network pe 26 decembrie 2007 și a fost prezentat pe NickToons în Marea Britanie din februarie 2008. Este produs de Cartoon Network Studios și animat de studio răspuns, MOOK DLE., și Studio 4 ° C. Seria are 42 de episoade pe parcursul a trei sezoane. Jetix European a început să difuzeze seria pe 10 septembrie 2008. Serialul și-a început difuzarea în Japonia pe 3 aprilie 2010, atât pe TV Aichi, cât și pe TV Tokyo. Versiunea japoneză a desenului animat a fost ușor rescrisă pentru a lega trilogia Transformers a lui Michael Bay.

Continuitatea show – ului este separat de orice alte serii anterioare Transformers, în ciuda folosind imagini din prima serie în primul său episod ca un film istoric. În ciuda faptului că este un serial original Cartoon Network, spectacolul a fost difuzat pe Nicktoons în Marea Britanie, Jetix/Disney XD în restul Europei și, în cele din urmă, înapoi în statele de pe Hub în înaltă definiție.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *