Favorite Comments (1)
Xiaolin Showdown – Confruntarea Xiaolin

Xiaolin Showdown – Confruntarea Xiaolin Desen Animat Online in Romana

Desenul Animat Xiaolin Showdown – Confruntarea Xiaolin iti este oferit dublat sau subtitrat pe site. Toate episoadele sunt disponibile mai sus.

Xiaolin Showdown este un serial animat de televiziune American care a fost difuzat pe Kids WB și a fost creat de Christy Hui. Stabilit într-o lume în care luptele de arte marțiale și magia estică sunt banale, Seria urmează patru tineri războinici în formare care luptă forțele răului. Ei fac acest lucru prin protejarea Shen Gong Wu de la răufăcători care le-ar folosi pentru a cuceri lumea.

Inițial difuzat pe blocul de programe WB pentru copii pe WB Network în 2003, seria a fost de 3 sezoane și 52 de episoade. Episoadele tipice se rotesc în jurul unui anumit Shen Gong Wu fiind dezvăluit care are ca rezultat ambele părți să concureze pentru a-l găsi. Episoadele ajung de obicei la un cap când un personaj bun și unul rău trebuie să se provoace unul pe altul la un duel magic numit Xiaolin Showdown pentru posesia artefactului.

O serie de continuări intitulată Xiaolin Chronicles a fost previewed pe 26 August 2013 pe Disney XD. Și-a început activitatea pe termen lung pe 14 septembrie în același an.

Status Desen: Ended

Durata: 30 min

Anul:

TMDb: 7.3

Canal:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comment

SNK12

at 20:20

nu pot vedea s3 de la ep 5