Turn off light Favorite Comments (0)
  • Server Netu.tv
Thomas & Friends: Tale of the Brave: The Movie – Thomas si prietenii: Povestea celui curajos (2014)

Thomas & Friends: Tale of the Brave: The Movie – Thomas si prietenii: Povestea celui curajos (2014) Online Dublat in Romana

Filmul de animatie online Thomas & Friends: Tale of the Brave: The Movie – Thomas si prietenii: Povestea celui curajos (2014) este disponibil pe site rapid si fara intreruperi. (Desene Animate)

Când furtuna s-a închis și ploaia a făcut ca piatra de lut să fie instabilă, Toma a lucrat la groapa de lut. Fulgerul a dezvăluit urme aparent uriașe pe panta superioară, dar alunecarea de teren a început deja și Thomas abia așteaptă să investigheze. Bill și Ben l-au împins în grabă pe Thomas la timp. Thomas i-a spus lui Percy că nu se poate întoarce și a confirmat ceea ce văzuse, dar Percy s-a convins curând că există un monstru pe insulă. Îi este foarte frică să ia trenul poștal noaptea. Când a apărut pentru prima dată motorul neobișnuit cu un cazan înclinat, Percy a crezut că trebuie să fie un monstru. James a râs de Percy și a încercat să-l sperie, dar noul motor Gator a fost bunul său prieten și aliat, ceea ce l-a ajutat pe Percy să descopere adevăratul sens al vitejiei.

Durata: 62

Calitate: HD

Anul:

IMDb: 6.6

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *